Sobre mi

Em dic Joan, i sóc un sabadellenc de 27 anys, amant de la muntanya, la música, i, per ofici, de la informàtica. En aquest blog intentaré treure temps d’on sigui per anar posant les ressenyes sobre els 100 cims de la federació i per a postejar les sortides que faci per la muntanya, així com les notícies relacionades amb la muntanya que vagi trobant per Internet.

Salut i Muntanya!

20 Responses to Sobre mi

  1. Francesc Roma ha dit:

    Hola,

    Em dic Francesc Roma i, com tu, sóc aficionat a la muntanya.

    El motiu que t’enviï aquest mail és que estic duent a terme una recerca sobre l’excursionisme a l’actualitat. Aquesta investigació s’emmarca dins del doctorat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat Ramon Llull (www.url.edu).

    Per aquest motiu et volia demanar si podries ajudar-me. El procediment és molt senzill, simplement es tracta d’accedir a

    http://www.geocities.com/francescroma/instruccions.html

    i respondre un petit qüestionari de sis preguntes.

    Res més que això. A més a més, et garanteixo total confidencialitat, de manera que mai ningú podrà saber què vares dir. Així mateix, pots no contestar qualsevol pregunta que et faci (de fet, són preguntes molt obertes que no tenen cap resposta correcta o incorrecta). Repeteixo que es tracta d’un estudi dins d’un programa de doctorat universitari.

    Perquè puguis saber una mica millor qui sóc, et deixo la meva pàgina web on podràs veure la meva trajectòria de recerca dins del món de la muntanya: http://www.geocities.com/francescroma

    De moment res més.

    Moltes gràcies per la teva col·laboració

    Francesc Roma i Casanovas

    FrancescRC@blanquerna.url.edu


    Francesc Roma i Casanovas

    http://www.geocities.com/francescroma
    fromac@gmail.com
    froma@lamalla.net

  2. henky81 ha dit:

    Francesc, ja he respost la teva enquesta. Espero que et sigui d’utilitat! Si necessites més ajuda, no dubtis en demanar-m’ho.

  3. esther ha dit:

    Hola Joan. Som una parella de Vic que també estem apuntats al repte dels cent cims.Aquest cap de setmana hem estat a les Terres de l’Ebre i avui hem fet la Punta de l’Aigua seguint les teves indicacions. Moltes gràcies!!
    És casualitat que dels cent cims, nosaltres no també hem fet com tu el taga, el pic dels moros, el turó de bell-lloc, el puigsacalm, el castell de montgrí, i és clar la punta de l’aigua!
    Salut!!
    Esther i Jaume

  4. henky81 ha dit:

    Hola Esther! M’alegro molt que us hagi servit la meva ressenya, heu disfrutat de la muntanya? Jo personalment no coneixia la zona dels Ports i em va fascinar la vista que et proporciona la Punta de l’Aigua.

    Perdoneu que no tingui massa actualitzat el blog, però no tinc temps. Tinc bastants posts preparats, i unes quantes muntanyes a la saca per a comentar…

    Si tal i com dieu tenim tots aquests cims fets conjuntament, no seria d’estranyar que ens trobéssim sense saber-ho en algún altre de la llista!

    Bé, moltes gràcies per deixar el comentari al blog i per visitar-lo!
    Espero que us hagi agradat!

    Salut i muntanyes!!

    Joan

  5. miracle ha dit:

    Bones,

    Moltíssimes gràcies per aquestes fotografies de muntanyes. Em gratifiquen molt.
    Sóc una d’aquelles de vull i no em decideixo. Cercava un paissatge de cims pel fons de pantalla i ha sortit el teu blog. si has estat capaç de fer tots aquets cims, et felicito.

    Gràcies novament. Una abraçada.

    Miracle

  6. henky81 ha dit:

    Hola Miracle,

    doncs decideix-te, que val la pena observar les vistes que el nostre país ens proporciona!! Moltes gràcies a tu per visitar-me, i espero que tornis aviat (prometo fer tot el que estigui al meu abast per a actualitzar més sovint.)

    Salut!

    Joan

  7. Chibi ha dit:

    Eps nano! No t’ho creuràs però per fi trobu un moment per escriure’t en calma al teu blog,porto tota la nit sense dormir, insomni, calor, a saber… el cas es que gracies això he pogut mirar-me mes tranquilament el teu blog.

    Apa, a veure si treus temps tu ara per anar-lo actualitzant^^

    Salut!

  8. maria moncal ha dit:

    ostres que interessant! estava buscant informació sobre els cingles de gallifa i he arribat fins aquí, felicitats pel blog!
    jo també soc afeccionda a la muntanya i el senderisme, actualment estem fent el GR92.
    si em permets posaré el teu blog en els meus enllaços d’interès i aniré fent-hi visites.

    salutacions cordials

    maria

  9. henky81 ha dit:

    Hola Maria, evidentment que et permeto afegir el meu blog als teus enllaços, jo faré el mateix amb el teu!

    Perdona que hagi trigat tant a contestar, no tinc moltes oportunitats de posar-m’hi amb el blog, i amb l’arribada de l’estiu, menys jeje

    Salut i gràcies per llegir-me!!

  10. Bernat ha dit:

    Hola Joan,

    Demà m’emporto 50 alumnes de batxillerat de Banyoles a fer el Puigsacalm. Només et volia agrair la informació que he extret del teu lloc web per fer el document sobre l’excursió. De fet, pujarem per Joanetes i baixarem pel Coll de Barcons. Si no has fet aquesta ruta te la recomano, molt xula.

    Salut i bona muntanya!!

    Bernat

  11. henky81 ha dit:

    Hola Bernat!

    Doncs no, aquesta ruta la tinc pendent, a veure quan torno a sortir a fer excursions, perquè últimament estic molt centrat en la escalada.

    Espero que vagi bé la sortida, disfruteu molt que en aquesta època el Puigsacalm està molt maco!

    Salut!

  12. mirlo ha dit:

    Hola Joan, soc el mirlo (jordi) del madteam…he vist la teva ressenya i fotos del puigsacalm i voliar sapiguer i demanar-te permis per fer-ne servir alguna per la informació de la mateixa sortida que vull fer amb la uec de gràcia aquest mes de març.
    Evidenment, si hi estas d’acord, posare la font d’on han sortit. Gràcies i una abraçada.

    jordi

  13. henky81 ha dit:

    Hola Mirlo!

    No hi ha cap problema en què utilitzis la meva ressenya, en part la meva intenció al fer el blog és que la gent pugui agafar-ne la informació per a les seves sortides.

    Una abraçada per a tu també, ens veiem!

    Joan

  14. mirlo ha dit:

    Gràcies Joan!! :-))

  15. Jordi ha dit:

    Hola Joan,

    avui he trobat la teva i et volia felicitar perquè segur que és de molta ajuda per a gent que busca informació per a fer excursions com jo. Gràcies.
    Tan sols et volia proposar que seria interessant per categories o tags, ordenar les excursions per zones (comarca o el que sigui), així com que els visitants segur que som d’arreu, ens és més fàcil trobar les que tenim aprop.

    Sort i a reveure!
    Jordi

  16. Pere ha dit:

    Estic buscant qui pot tenir el llibre de signatures que hi havia potser encara n’hi ha en el cim de Puigsacalm, alguna entitat el deu guardar, bé el posaven, el CEC diu que no el té, potser algú de vosaltres em pot ajudar a localitzar-lo.
    Gràcies
    Pere

  17. henky81 ha dit:

    @Jordi: Gràcies, tot i que no estic actualitzant el bloc gaire sovint, faig el que puc per a que aquesta informació estigui a l’abast de quanta més gent millor.

    Miraré de generar les categories comarcals, m’ha agradat molt la proposta!

    @Pere: Doncs no tinc constància que hagi desaparegut el llibre del Puigsacalm, prova de preguntar-ho al fòrum de madteam.net, potser algú et pot ajudar.

    Salut i muntanyes!!

    Joan

  18. Hola!

    Estem contactant amb blogs per si esteu interessats en ajudarnos a donar a coneixer el Mercat. Hi ha petita compensació en forma d’activitats al Mercat.

    Em podeu enviar un mail si esteu interessants

  19. Josep M ha dit:

    Hola,

    Moltes felicitats per la pàgina! Buscava una pàgina d’excursions / caminades de muntanya (fàcil) i he trobat el teu bloc, que em sembla complert. La única cosa és que el format bloc és difícil de trobar coses perquè no queden massa ordenades. Gràcies!

    • henky81 ha dit:

      Hola Josep M.

      Moltes gràcies, espero que trobisal blog tot el que busques, tinc excursions encara pendents de redactar, però no tinc temps per a tenir el blog gaire actualitzat (de fet, fa força temps que no publico res). Aviam si m’hi animo!

Deixa un comentari